Buitenschoolse opvang

De kinderopvang (het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang) is gehuisvest naast de school. De opvang wordt verzorgd door Kids First. Deze organisatie heeft ook een groot aantal gastouders in Stiens en omstreken waarvan u met uw kinderen gebruik kunt maken. Kids First verzorgt ook de Speelleergroepen (de Peuterspeelzaal) in een lokaal op de kleuterafdeling van CBS De Sprankel.

Aanmelden: u kunt uw kinderen voor Kids First aanmelden via de website www.kidsfirst.nl of door te bellen met het centraal bureau in Grou, telefoon 088-0350400. U kunt daar ook terecht voor vragen met betrekking tot de verschillende opvangvormen. Natuurlijk kunt u ook even binnenlopen bij de kinderopvang, de pedagogisch medewerkers leiden u graag rond en geven u informatie over de opvang die zij bieden.

Kids First COP Groep
Oedsmawei 24 D