CBS De Sprankel contactgegevens

Adresgegevens

Christelijke basisschool De Sprankel
Felixwei 17
9051 KE Stiens

Telefoon: 058 2571225
Mailadres: info@cbsdesprankel.nl

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Contacten

Betrokkenheid

Het team van CBS De Sprankel hecht veel belang aan het contact tussen ouders en school. De opvoeding van de kinderen is in de eerste plaats een zaak en verantwoordelijkheid van de ouders. Maar wat wij op school doen met de kinderen beperkt zich niet alleen tot het bijbrengen van lezen, rekenen en andere vakken. Wij zijn ook een groot gedeelte van de dag bezig met de opvoeding. Daarom vinden wij het belangrijk dat school en ouders het met elkaar eens zijn en elkaar voorzien van informatie die van belang is.

10-minutengesprekken, informatieavond

Aan het begin van het nieuwe schooljaar zijn de oudergesprekken, waarbij informatie over het kind ingebracht door de ouders van belang is. De ouders kunnen dan kennis maken met de leerkracht van hun kind. Ook zijn er 10-minutengesprekken waarin we de resultaten op het gebied van leren en op het sociaal-emotionele vlak van uw kind met u doornemen. Deze gesprekken zijn in januari (verplicht) en mei/juni (vrijwillig). Het gehele jaar door kunnen oudergesprekken naar behoefte en op aanvraag plaatsvinden. Voor groep 8 wordt aan het begin van het nieuwe schooljaar een informatieavond georganiseerd.

Rapporten

De kinderen krijgen twee keer per jaar een rapport mee: in februari en in juni.

Ouderavond

In het voorjaar wordt er een ouderavond georganiseerd. Meestal krijgt u tijdens die avond informatie over een bepaald thema, soms over de school, een andere keer over de opvoeding van kinderen.

Nieuwsbrief en website

De nieuwsbrief Sprankelnijs verschijnt maandelijks. De verzending vindt plaats per mail via ParnasSys. De nieuwsbrief staat ook op de website. Na activiteiten of evenementen delen we zoveel mogelijk informatie en foto’s met ouders via ParnasSys.

(meer over dit onderwerp)

Deze week uitgelicht