Aanmelden/kennismaken

Voordat uw kind voor het eerst naar de basisschool gaat, is het goed om even met elkaar kennis te maken. Bij De Sprankel doen we dat altijd via een kennismakingsgesprek met de directeur en een rondleiding door de school. U krijgt dan ook de schoolgids/kalender mee en kunt zich zo informeren over het onderwijs op onze school.

Is de Sprankel de toekomstige school van uw kind? Dan nodigen we jonge kleuters uit voor een paar kennismakingsdagen om te wennen, het 'proefdraaien’. Dat is vooral ook voor kinderen die niet op de peuterspeelzaal in De Sprankel hebben gezeten heel belangrijk: een kijkje nemen op de nieuwe school om te wennen. Een goede basis voordat het ‘echte’ schoolleven van uw kleuter begint in startgroep.

Bij wie kan ik terecht voor informatie of een afspraak?

U kunt bellen of mailen met Jehannes Bokma (directeur van CBS de Sprankel).

E-mail: info@cbsdesprankel.nl

U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier op deze site.